Nyheter

Scania G450 – den pålitliga partnern

(Se alla nyheter)

När det kommer till valet av lastbilar handlar det om att ha modeller som både är driftsäkra och tillförlitliga och har den prestanda som behövs. Just därför har Scania G450 en given plats i Lestras maskinpark.

Lastbilen Scania G450 har en tjänstevikt på 8 ton och kan fullastad transportera laster på omkring 15–17 ton. Den har försetts med en dieseldriven, bränsleeffektiv 13-litersmotor på 450 hk, med ett vridmoment på 2 350 Nm och ett kraftuttag på 600 Nm. Detta mångsidiga och robusta fordon är både kraftfullt och bränsleeffektivt och har anpassats till Lestras verksamhet med kran och tipp. Tack vare detta är lastbilen ett mångsidigt arbetsredskap med många användningsområden under hela anläggningskedjan.

G450:an är därför en pålitlig och ovärderlig partner vid Lestras olika projekt. Bilen är byggd för att vara anpassningsbar och klara tuffa förutsättningar, hårda jobb och olika typer av last. Det optimala fordonet vid entreprenad- och anläggningsarbeten, som ställer höga krav på flexibilitet, med andra ord.