Nyheter

Ny på jobbet – Susanne Muqbel

(Se alla nyheter)

Säg hej till Lestras nya KMA-ansvarig, Susanne Muqbel. En levnadsglad mångsysslare som redan trivs på sin nya arbetsplats.

Susanne tillträdde sin nya tjänst i slutet av augusti. Som KMA-ansvarig (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) är det mycket att hålla ordning på. Att följa alla riktlinjer och lagar som gäller inom anläggningsbranschen kräver ett ständigt engagemang och uppdatering.

– Det är jag som ser till att det som ska följas verkligen följs. Att se till att reglementen tillämpas på arbetsplatsen. Både på kontoret, men framför allt ute på byggena där det är viktigt att kunna spåra allt material som vi använder. Att sten, trä och annat material följer miljölagar. Jag gör internrevisioner och stickprov på alla våra projekt så vi fångat upp allt längs banan. Det är en del av min vardag, berättar Susanne.

Innan Lestra jobbade Susanne på ett annat anläggningsföretag, men hennes CV är längre än en midsommarnatt. Bil-, bank- och försäkringsbranschen är ett par exempel. Dessutom har hon studerat till ekonom och är färdigutbildad tandsköterska.

– Jag och min man har fyra barn, två tvillingpar, dessutom startade jag en palestinsk kulturförening för fem år sedan och driver kulturfestivaler i Stockholmsområdet. Så jag gillar att ha fullt upp, skrattar Susanne.

Trots knappt två månader på Lestra känner hon sig redan hemma och uppskattar den gemenskap som genomsyrar företaget. Framför allt är det mångfalden och anställda i olika åldrar som bidrar till den positiva stämningen.– Det finns mycket värme inom företaget. Och transparens, att alla anställda känner till företagets framtidsmål. Dessutom bor jag och familjen i Botkyrka, så det är nära till jobbet. Jag har dubbeltur med jobbet på Lestra helt enkelt, säger Susanne.