Nyheter

Månadens maskin – Volvo L30GS

(Se alla nyheter)

Möt en ny slitstark trotjänare i Lestras maskinpark – Volvo L30GS. Ett oumbärligt fordon för ett företag inom entreprenad- och anläggningsbranschen. 

Volvo L30GS är en kompakt hjullastare som är byggd för hårt arbete och som lämpar sig lika bra för markplanering och pallhantering som snöröjning. Fordonets många säkerhets- och prestandahöjande funktioner gör det lätt att arbeta tryggt och med full kontroll i varje arbetsmoment.

Konstruktionen är robust och stark, vilket gör den både hållbar och tillförlitlig. Den har även utrustats med en bekväm hytt, användarvänliga reglage och utmärkt hydraulik, som gör arbetsmiljön trygg och behaglig för föraren. Trots sin totalvikt på nära sex ton är detta en snabbgående liten maskin med en maxhastighet på 30 km/h.

En lång rad av redskap och tillbehör gör att arbetsområdena för Volvo L30GS är många och varierande. Bland tillbehören märks bland annat planerings-, högtippande- och allroundsskopa, lastgafflar, materialhanteringsarm och sopmaskin. Allt för att öka flexibiliteten och produktiviteten. Om du är nyfiken och vill veta mer om Volvos hjullastare kan du ta en titt här.