Nyheter

Hallå där Robin Wrådhe, projektledare på Lestra

(Se alla nyheter)

Projektledaren Robin Wrådhe har varit en del av vårt team i drygt en månad. Vi bestämde oss för att ställa honom mot väggen för att få veta mer om den aktiva friluftskillen. 

Berätta lite om dig själv? 
–  Jag är snart 31 år och bor i Upplands-Bro kommun tillsammans med min sambo och mina tre barn. Vi är en aktiv familj som gärna spenderar vår fritid med utomhusaktiviteter som klättring, löpning, mountainbikecykling eller bara att vandra runt i skogen – en betydande kontrast mot vardagen. Jag gillar även att jaga och i år tog jag min jägarexamen.

Vad gjorde du innan du kom till Lestra?
–  Jag har mer eller mindre arbetat som anläggare i 16 år med olika moment inom anläggning och har samlat på mig en hel del erfarenhet. De senaste tre åren har jag arbetat som projektledare och innan dess arbetade jag antingen som arbetsledare eller inom markarbete.

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
– En perfekt dag är nog den vi ska ha nu på lördag, då ska vi packa det vi behöver och ta en skogsvandring med barnen under en dag. Vi ska tända en brasa, göra mat ute och bara knata omkring i skogen.

Har du någon oväntad talang?
– Jag kan ha många bollar i luften. Det är något som jag inte visste om mig själv innan, och något som jag är glad över att jag behärskar.