Lestra_Alexander_Webb

Ny på jobbet – projektledaren Alexander Mattsson

Efter att tidigare ha arbetat inom en rad olika branscher är Alexander Mattsson spänd på att nu ta sig an rollen som projektledare hos oss på Lestra. Här berättar han mer om sig själv. 

Alexander är ny på jobbet sedan några dagar tillbaka och ser fram emot att komma igång. Hans roll på Lestra är projektledare, där han bland annat kommer att se till att allt flyter på som det ska, att projekten färdigställs i tid och att målen uppnås. 

Inom sin yrkesmässiga bana har Alexander genom åren varit verksam inom en rad olika områden och branscher. Alltifrån innebandydomare och anläggare till att arbeta med visuell marknadsföring samt inom drift och underhåll. 

Anledningen till varför Alexander ville börja arbeta på Lestra berodde dels på att han såg Lestra som en trygg arbetsplats med stora möjligheter, och dels att han inte ville missa chansen att hoppa på framgångståget. Ett beslut han är mycket nöjd och glad över. 
– Det berodde främst på att Lestra såg något i mig och ville satsa, och jag kände detsamma. Att det är ett företag som är på väg uppåt och som blomstrar enormt är något som känns både tryggt och kul. Det hade känts dumt att inte ta den här möjligheten när den gavs, säger Alexander. 

När han inte jobbar lyssnar Alexander gärna på skön countrymusik av Jason Aldean, en genre som gärna får spelas i bakgrunden. Dessutom har han fullt upp med vänner och familj på fritiden. 
– Jag har två barn, den yngsta fyller fem om två veckor och den äldsta fyller sju år i november. Vänner och familj tar väldigt mycket tid. Sen gillar jag även sport och är en hängiven Liverpool-supporter, berättar Alexander. 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email