Nyheter

Mindre väganslutning avslutad vid Krögarvägen

(Se alla nyheter)

Storleken på projekt spelar ingen roll för Lestra – approachen är alltid densamma. Nyligen avslutades ett avgränsat arbete vid Krögarvägen bakom Fittja Centrum. 

Projektet vid Krögarvägen var en komplettering av en bilväg som behövde förlängas. Lestra arbetade med och asfalterade över delar av en gräsmatta, för att ge plats åt den nya anslutningen. Uppdragsgivaren för projektet var Botkyrkabyggen.
– Vi lämnar såklart alltid samma garantier oavsett storlek på projektet. Det måste hålla högsta kvalitet och säkerhet. Arbetet pågick i mars och april, med slutbesiktning den 17 april. Alla delarna gick igenom utan några konstigheter och det var en väldigt snabb och friktionsfri arbetsgång, berättar Lestras driftschef Milan Mitic.

Projektet vid Krögarvägen var värt ungefär en kvarts miljon, vilket är ett av Lestras mindre arbeten. Men fokus ligger som sagt alltid på kvalitet och säkerhet – oavsett projektets storlek.
– Jag är utöver projektledare även resursansvarig och driftchef på Lestra. Så därigenom vet jag hur viktigt det är att hålla högsta säkerhetsnivå genom alla arbetsdelarna. Vi låter ingenting gå fel, säger Milan Mitic.