Nyheter

Idealisk transport med Volkswagen Caddy

(Se alla nyheter)

Praktisk, smidig och rymlig. Volkswagen Caddy är en fulländad transportbil för entreprenad- och anläggningsbranschen – och har därmed en självklar plats hos Lestra.

Volkswagen Caddy är Sveriges mest köpta transportbil och det är lätt att förstå varför. Den har komfort och utrustning som en personbil och uppfyller samtidigt alla krav för att klara av arbetsdagen på ett bekymmersfritt sätt. Det gör bilen till en gedigen kompanjon med en helgjuten plats i Lestras fordonspark.

De yttre måtten vittnar om ett smidigt fordon, men i förhållande till sin storlek har Caddy ett också ett generöst lastutrymme. Via en den lättlastade sidodörren och bakdörrarna får du plats med en last på 3,2 m3 som kan utökas till 3,7 m. Lägg därtill många andra praktiska förvaringsutrymmen, högt i tak och ljudisolering – som sammantaget bidrar till en behaglig arbetsplats.

Ur en säkerhetsaspekt tillgodoser Caddy trygghet på vägen med mängder av avancerad teknik. Två av flera andra system som bidrar till säkerheten är multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar automatiskt efter en kollision och bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning.