Mustang 1140x500

Mustang AL506 – det flexibla kraftpaketet

Vad vore en maskinpark utan en tillförlitlig arbetshäst – ett kompakt och flexibelt litet fordon som dessutom är ett riktigt kraftpaket? Hjullastaren Mustang AL506 har allt som krävs för att få jobbet gjort.

Hjullastaren Mustang AL506 har en given plats bland Lestras maskiner. Tack vare det kompakta och smarta utförandet och den 45-gradiga ledstyrningen är manövreringen enkel, även i trånga utrymmen där andra maskiner har svårt att komma fram. Fordonets design gör även att markpåverkan blir minimal oavsett underlag, trots en matchvikt på strax över tre ton.

Även om Mustang AL506 ses som en kompakt maskin så är den starkare än man kan tro. Med en arbetskapacitet på upp till 1,2 ton och tippbelastning på närmare 2 ton fixar den de flesta uppgifter. Förutom skopa kan 506:an förses med ett otal arbetsverktyg och tillbehör för olika uppdrag. Den har även utrustats med avancerad teknik som ger ökad prestanda och praktiska, tidsbesparande funktioner. Och smidigheten att lasta, lyfta och dumpa gör även att produktiviteten ökar. Man får med andra ord mer gjort på kortare tid.

Hur är det med topphastigheten? Imponerande 20 km/h.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email