Karriär

Lestra växer och söker ständigt nya medarbetare. Sök genom att skicka ett mail med ert CV och ert personliga brev till info@lestra.nu.
 
 
 
Platschef
Arbetsuppgifter
Som Platschef har du ansvar för att självständigt driva ett eller flera projekt med inriktning mark och infrastruktur. Rollen innebär ett helhetsansvar för produktionen, d v s ansvar för arbetsmiljö, ekonomi, kvalitet, planering/styrning, kundkontakt och personal-/medarbetarfrågor. Du har även ansvar för övergripande styrning och samarbete med samtliga UE på arbetsplatsen.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har arbetat några år som självständig Platschef (eller liknande) och som nu vill söka dig nya utmaningar. Du bör ha erfarenhet från projekt inom de områden vi nämnt, som Platschef alternativt som självgående Arbetsledare i flera år.
 
Entreprenadingenjör
Arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör fungerar du som länken mellan platschefen och våra arbetsplatser inom området. Du arbetar även tillsammans med platschefen vid planering av nya uppdrag, och är en viktig rådgivare vid framtagandet av produktionskalkyler exempelvis gällande riskbedömning och identifiering av utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår att samverka i ett antal interna nätverk för att sprida erfarenheter och stötta våra platschefer med produktionsutveckling. Som entreprenadingenjör kommer du rapportera direkt till platschefen och ingå i dennes stab och ledningsgrupp.

Kompetensprofil
Du har en teknisk universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot exempelvis väg och vatten eller annan formell bakgrund/erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Som person är du driven, ser affären, och tar initiativ till att hitta nya möjligheter och lösningar. Du har god datavana och är intresserad av att utveckla vårt arbete med interna IT-system. B-körkort är ett krav.
 
Arbetsledare
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs att arbeta nära produktionen. Som arbetsledare kommer du att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning samt har nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer.

Kompetensprofil
En byggteknisk utbildning är att föredra. Ett par års arbetslivserfarenhet inom branschen är ett krav. Vi söker dig som är självgående och drivande med ett affärsmässigt sätt att arbeta och verka. Viktigt är att du har vanan och intresset av att arbeta som en arbetsledare.